Om mig

OM MIG

Välkommen till min ekologiska skönhetssalong!


Jag heter Anna Hammarlund och jag är utbildad och Certifierad Spaterapeut samt Frisk- och skönhetsterapeut.


Sedan 2017 driver jag min egen salong, med ett mål: att hjälpa människor att känna sig välmående och främja deras naturliga skönhet.


På min salong vill jag erbjuda en speciell upplevelse som kombinerar avkoppling, förnyelse och hållbarhet. Jag tror på värdet av ekologiska produkter för både kroppen och vår planet. Därför använder jag enbart produkter med naturliga och hållbara ingredienser för att ge dig bästa möjliga behandling samtidigt som vi tar hand om miljön.


Med min erfarenhet som spaterapeut kan jag erbjuda olika behandlingar skräddarsydda efter dina behov. Oavsett om du vill ha en avslappnande massage, en uppfriskande ansiktsbehandling eller hjälp med din hudhälsa så finns jag här för att ge dig professionell service med personlig touch.


Jag strävar efter att skapa en lugn atmosfär där du kan koppla av och njuta av en stunds välbefinnande. Målet är att inte bara förbättra din yttre skönhet, utan också stärka din inre balans.


Att driva min salong sedan 2017 har varit en fantastisk möjlighet. Att vara en del av människors välmående är något som inspirerar mig. Jag ser fram emot att fortsätta erbjuda högkvalitativa behandlingar som gör verklig skillnad i ditt liv.


Tack för att du valt min ekologiska skönhetssalong. Jag ser fram emot att ta hand om dig och hjälpa dig att stråla både inuti och utanpå.Varmt välkommen till mig!