Massage

MASSAGE

Vid en massage hos mig gör jag allt för att du ska känna dig riktigt omhändertagen. Du får ligga på en varm brits och bli omstoppad med mjuka handdukar och värmelampa som får dig behagligt varm och avslappnad. Jag masserar under tystnad till skön musik för att du ska få  en så härlig upplevelse som möjligt!


Jag använder enbart ekologiska massageoljor.


Solbackens Spamassage

75 min 725 kr

En härligt lugnande helkroppsmassage där du verkligen får tillfälle att varva ner och koppla av ordentligt. Du masseras med en varm ekologisk olja som gör din hud mjuk och skön. Du får förnyad energi, ökar välbefinnandet och du känner dig lugn och harmonisk. 

                                                                      

 

Choklad massage

75 min 725 kr

Choklad är inte bara gott att äta, det gör också huden len och ger en fin lyster vid massage. Den varma chokladoljebalmen med havtornolja och en doft av apelsin lockar fram dina lyckohormoner, samma hormoner som aktiveras när vi är förälskade!                                   

                                                              

 

Varma Stenar - Hot Stone

75 min 795 kr

Solbackens stenmassage är en kärleksfull och djupgående massage med värme och djup som kännetecken. Här används sammetslena och varma lavastenar som masserar musklerna tillsammans med en härlig aromaolja. Värmen går ner på djupet och gör att blodcirkulationen ökar och cellförnyelsen stimuleras. Skönt för trötta och spända muskler. Behandlingen är fantastiskt avslappnande , utrensande och energigivande och gör din hud härligt mjuk.

Du blir skönt avslappnad!

                                                                     


Topp till tå

90 min 895 kr

Slappna av!

Här njuter du av en underbar och avslappnande helkroppsmassage med varm ekologisk olja som avslutas med en njutningsfull ansiktsbehandling. Känn stressen rinna av, spänningar lösas upp och cirkulationen öka.

                                                                      

  

Massage De Lux

90 min 895 kr

En fantastiskt avslappnande helkroppsmassage med extra tid för ansikte, händer och fötter. Du masseras med en varm ekologisk olja som är mjukgörnade för huden och upplyftande för själen.


Harmonisk ansiktsmassage

45 min 495 kr

En härlig behandling som börjar med en skonsam ansiktsrengöring och sedan fortsätter med en avslappnande och uppfriskande massage av ansikte, dekolltage, nacke, axlar & hårbotten. Avslutningsvis lägger vi på en skön hudkräm. Du kommer känna dig mjuk och härligt avslappnad!

                                                              

                                                                   

                                                                      

       

Hand & fotmassage

50 min 525 kr

Här är en lyxbehandling för dig eller någon du tycker om! Att ge sina händer och fötter lite extra omvårdnande är otroligt skönt och djupt avslappnande.

 

                                                                  

 

 

 

 

 

Vid avbokning:

Fri avbokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Avbokning senare än det debiteras med 50% av bokad behandling.

Ej avbokad tid debiteras 100%.


Vissa tycker det känns tråkigt  att behöva betala för sin tid när man inte kan nyttja den. Det tycker vi med. Vi måste dock ta ut en del av ersättningen, då vi öronmärkt tiden just till den personen och inte kunnat boka in någon annan den tiden.


Avbokning kan göras via telefon 072-212 58 69 eller till anna@solbackens lillaspa.se.